Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım

Erzincan Özel Uğur Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası için Erzincan genelinde dikkat çekmek adına maskelerini takıp derslere girerek farkındalık yarattı.

Erzincan Özel Uğur Anadolu

Erzincan Özel Uğur Anadolu Lisesi Okul Müdürü Handan Bozkurt, “ Lösemili çocukları daha iyi anlamak için her yıl olduğu gibi bu yılda farkındalık oluşturmak adına düzenledikleri etkinlik ile tüm öğrencilerinin derslerini maske takarak dinlediklerini söyledi.

Erzincan Özel Uğur Anadolu Lisesi Kurucu başkanı Eğitimci ve Av. Şevki Akdağ Okul Öğretmen ve Öğrencilerinin Lösemili Çocuklarımız için böyle bir farkındalık yaratmaları beni çok mutlu etti. Lösemiyle mücadele eden, tedavi gören çocuklarımızın yanında böylesi duyarlı olan ve düşünceli kardeşleri olduğu sürece onlar hastalıkla savaşmakta daha güçlü olacaklarına eminim. Onların yanlarında olduğumuzu hissettirmenin, moralin tedavide ilaç kadar etkili bir güç olduğuna inanıyorum. Lösemili yavrularımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

2-8 Kasım ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ dolayısıyla burada tüm öğrencilerimizi lösemi hastalığına karşı bilinçlendirmek, tedavisi için erken teşhisin önemini vurgulamak ve lösemili çocuklarımıza zorlu yaşamlarında maddi ve  manevi olarak destek olabilmek amacıyla “Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım” sloganıyla gerçekleştirdikleri etkinlikte emekleri olan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Akdağ, “ Hepimizin böyle yararlı çalışmalara destek vermesiyle umudu hep birlikte büyütebiliriz, Lösemili çocuklarımız bizim gerçek kahramanlarımızdır. Biz de daima kahramanlarımızın yanındayız” dedi.