Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıç, Farkındalık Oluşturan Bir Kuruluş Haline Geldik

Uzmanlar Özel Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı Yunus Kılıç Kurum olarak çalışmaları ile ilgili olarak verdiği bilgilendirmede, engelli kardeşlerimizin her tür sorunun çözümlerine yönelik çalışmaları olacağını hep biliyorduk ve bunun içinde yola çıktık dedi.

Uzmanlar Özel Eğitim Kurumları

Uzmanlar Özel Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı Yunus Kılıç Basın mensuplarına yaptıkları açıklamasın da; “Uzmanlar özel eğitim kurumları olarak bölgemizde hizmet veren bir eğitim kuruluşuyuz.  2001 yılından bu tarafa Erzurum, Erzincan, Bayburt illerinde hizmet veren kuruluşumuz engelli çocuklarımızın hizmet almaları için bir faaliyet alanı oluşturduk” dedi.

Kılıç; “Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk özel eğitim kurumları olma özelliğini taşıyan kuruluşumuz için şunları söyleyebiliriz.  2001 yılında çıktığımız bu yolculukta artık çaresiz değilsiniz mutlaka özel eğitimle engelli kardeşlerimizin her tür sorunun çözümlerine yönelik çalışmaları olacağını hep biliyorduk ve bunun içinde yola çıktık.

Geçen zaman süresi içerisinde bölgede Etkin beş Rehabilitasyon merkeziyle 2 bine yakın öğrenciye hizmet veren bir kuruluş haline geldik. Özellikle bedensel engelli, zihinsel engelli, işitme engelli kardeşlerimize DOWN Sendromlu otizm yaygın gelişimsel bozukluğu gibi engel türlerine hizmet veren ve bu alanda uzman kadrosuyla bölgede ve Türkiye’de Avrupa standartları taşıyan kuruluşlar haline geldik.

Halkın güvenliğini engelli kardeşlerimizin de bu alanda hizmet verme görmesi ile beraber ciddi şekilde de Türkiye’de ses getiren bir kuruluş ve aynı zamanda da çaresizlikleri eğitimsizlikleri ortadan kaldıran toplumda farkındalık oluşturan bir kuruluş haline geldiklerini belirten Kılıç, İnşallah bundan sonra da Yeni dönemde de biz engelli kardeşlerimizin nitelikli ve incelikli Türkiye’nin en büyük kurumları en modern kurumları olma en yetişmiş öğretmenleri ile en iyi güler yüzlü personeli ile hizmet etmeye devam edeceğiz  dedi.

Bizi bu alanda yalnız bırakmayan başla engelli kardeşlerimiz ve onların çok kıymetli ailelerine huzurlarınızda teşekkürü borç biliyoruz. Onlardan aldığımız güçle yarınlara daha güvenle bakan onlara daha iyi standartları sunmaya çalışan bir kurum olmaya çalışıyoruz. Bunun içinde engelli kardeşlerimiz yalnız değiller, çaresiz değiller. Biz her türlü imkânı onlara seferber etmeye hazır kurum ve kuruluşlar olarak emirlerinde olduğumuzu belirtmek isterim.

Bu vesileyle bize kurumumuzu tanıtmaya fırsat veren siz değerli basın mensuplarına da çok teşekkür ediyorum. Çünkü bizlerin yapmış faaliyetleri ancak engelli bir ailesi olan kişiler bile biliyor. Bunun önemi basınla çok önemli bir hale geliyor. Çünkü duymayan görmeyen kalmıyor. Böylelikle hem toplumda farkındalık oluşturmak hem de duyarlılığı artırmak adına da bu anlamda çok önemli bir işlev yürütmektesiniz.

Ben Uzmanlar Kurumu olarak hepinize Basın Yayın kuruluşlarının sahiplerine ve sizlere çok teşekkür ediyorum şahsım ve kurumum adına minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.