Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hukukucu Olmak ayrıcalıktır

Kariyer günleri programı kapsamında Mezun olduğu okul olan tarihi Erzincan lisesinde öğrenciler ile bir araya gelen Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, “biz; hukukun üstünlüğü, adaletin tecellisi için onurlu bir mücadele gerçekleştiriyoruz, iyi ki avukatız dedi.

Kariyer günleri programı kapsamında

Kariyer günleri programlarını sürdüren Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk mezun olduğu okulda öğrenciler ile bir araya gelerek, gerçekleştirdiği söyleşisinde , “Mezunu ve mensubu olmaktan gurur duyduğum, bir asırdır eğitim veren Erzincan Lisesinde olmak, geçmişi yaşamak ve öğrenci arkadaşlarımla bir ayaya gelmek benim için çok mutluluk verici dedi.

Biz avukatız, bir gün herkese gerekiriz biz; hukukun üstünlüğü, adaletin tecellisi için onurlu bir mücadele gerçekleştiriyoruz, iyi ki avukatız, diyerek sözlerini sürdüren Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk; “         Türk Milletinin yargıdaki temsilcisi avukatlardır. Hak arama özgürlüğünün, savunma hakkının ve hukuk devletinin en temel güvencesi avukattır. Hakkın savunucusu, halkın sesiyiz bizler; topluma yön veren, mazlumun yanında olan, onurlu ve itibarlı bir mesleğin mensuplarıyız.

HUKUKÇU OLMAK AYRICALIKTIR

Gençlerle bu keyifli söyleşi de olmamızı sağlayan okul idaresine, katılımlarından dolayı tüm öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederim.” Dedi.

Neden hukuk fakültesi tercihi yapmalılar, okulu bitirince iş imkânları, hukukçu olmanın ayrıcalıkları; avukatlık mesleği, Baromuzun faaliyetleri ve öğrencilik anılarımızdan bahsederek öğrencilerin güncel konularla ile alakalı sorularını yanıtladık.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ.

Aydınlık geleceğimiz, yarınlarımız olan gençlerimizi aydınlatmak en önemli vazifelerimizden birisidir. Eğitime ve sosyal projelere katkılarımız sürecektir.  Okulumuzla işbirliği halindeyiz, öğrencilerimiz için neler yapabiliriz, değerlendireceğiz diyen Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk son olarak öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Söyleşi toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.