Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Eğitim-Bir-Sen'den Promosyon Anlaşmasında Yeni Bir Rekor

Erzincan il milli eğitim müdürlüğü bünyesinde Merkezde 3 bin 240 Eğitim çalışanı kapsayan banka Promosyon ihalesi sonuçlandı. İhalede 3 yıllığına her çalışan için 12 bin 100 TL’ ye imza atıldı.

Erzincan il milli eğitim

Yapılan Promosyon anlaşması ile ilgili bilgi veren yetkili sendika adına Eğitim Bir-Sen Erzincan Şube başkanı Nebi Gül, İlimizde Milli Eğitim çalışanlarına ülkemiz genelinde verilen en yüksek rakama imza attıklarını söyledi.

Ücretlerin eğitim çalışanlarının hesabına tek seferde yatırılacağını söyleyen Gül, Banka yetkilileri hesap açmak ve sözleşme imzalamak için İl MEM ile planlamalı kurum ziyaretleri yapacak. Promosyonlardan sonradan gelenler faydalanacak, ayrılıp gidenler iade etmeyecek. Ekonomik anlamda zor bir dönemden geçtiğimiz bu süreçte varılan anlaşma önemli bir sendikal kazanımdır” dedi.

Daha önce Promosyon bedellerinin çalışanlara ödenmediğini fakat yoğun mücadelelerinin sonucunda Promosyonun tamamının çalışanlarımıza ödenmesini sağladıklarını belirten Gül, Bizimle birlikte ülkemizde 8 Milyon ücretli kesim Promosyonlardan faydalanmakta. Esas kazanımımız bu olmakla beraber her yeni anlaşma döneminde söyledikleri yalan ve oluşturdukları algılarla eğitim çalışanlarını sahipsiz hissettirmek isteyen negatif, güdük ve güdümlü bir takım yapılar bu dönemde de görev yaptılar. Lakin eğitim çalışanlarının güven kapısı Eğitim Bir Sen mahcup etmedi. Eğitim çalışanlarımız için her zaman daha iyisini yapacağız. Her çalışmayı değersizleştirip hiçbir şey üretemeyen dedikoducu zevat mutsuz olsa da iyi bir anlaşmaya imza attık” dedi.

Eğitim Bir-Sen Erzincan Şube başkanı Nebi Gül, Eğitim Çalışanlarının Taleplerinin gerçekleşmesi konusunda desteğini esirgemeyen  İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün başta olmak üzere ihale sürecini başarılı ve şeffaf şekilde yöneten İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Demir ve komisyon üyelerine, tüm sendikalara ve temsilcilerine emekleri ve gayretleri için sonsuz teşekkür ederim” dedi.