Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EKEV Başvuruları Başladı

EKEV Vakfı 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminde burs başvuruları 23 Eylül 2019 tarihinde Vakfın resmi internet sitesi üzerinden Online olarak yapılacak. Burs sonuçları 30 Ekim 2019 tarihinde açıklanacak.

EKEV Vakfı 2019-2020 Eğitim

EKEV Erzincan Kültür Ve Eğitim Vakfı burs sonuçları Kasım ayı içerisinde Vakfın resmi sitesinden ilan edilecektir. Telefon ile burs başvurusu ve bursla ilgili bilgi verilmeyecek. 2018-2019 eğitim döneminde 5 Bin 290 kişiye burs veren EKEV bu eğitim dönemine kadar 45 Bin Kişiye bur sağlamıştı.

ÖNCELİK TANINANLAR

Şehit Ailelerine Öncelik Tanınmaktadır
İstanbul Ve Erzincan’da Eğitim Gören Öğrenciler Burs Başvuru Formunda Yer Alan (Sosyal Sorumluluk Projelerinde Görev Almak İstiyorum) Sekmesine Onay Vermesi Durumunda Öncelik Tanınır. Yıl İçerisinde Yapılan Etkinlikleri Davet Edilen Öğrenciler Etkinliklere Katılmamaları Durumunda Bursları Kesilir

BAŞVURU NASIL YAPILACAK

A-Burs Ön Başvuruları Aşağıda Bulanan “EKEV ÖN KAYIT FORMU” Butonuna Basarak,
Açılan Sayfada Öğrencilerin Ön Kayıt Formunu Doldurmaları Gerekmektedir.
Formu Doldurduktan Sonra Girmiş Olduğunuz Mail Adresinize Gelecek Olan,
Ön Başvuru Formunu İmzalamanız Ve Gerekli Evrakları Tarafınıza Gönderilen
Maildeki Adresimize Eksik Belge Olmayacak Şekilde Tarafımıza Göndermeniz Gerekmektedir.

Ön Başvuru Sırasında İstenilen Belgeleri Adresimize Gönderirken; Dosya Üzerine Adınız, Soyadınız, TC Kimlik Numaranız Ve Hangi Sınıfta Olduğunuzu Yazmayı Unutmayınız!

B- İstanbul Ve Erzincan’da Okuyan Öğrenciler, Burs Ön Başvuru Formunda Yer Alan;
“Sosyal Sorumluluk Projelerinde Görev Almak İstiyorum ”Sekmesine Onay Verdiklerini Takdirde Burs Başvurularında Öncelik Tanınacaktır. Sosyal Sorumluluk Projelerinde Görev Almak İsteyen Öğrenciler Yıl İçerisinde Yapılan Etkinliklerimize Davet Edileceklerdir. Mazeretsiz Olarak Katılamamaları Halinde Bursları Kesilecektir. Ön Kayıt Formunu Doldurmayan Öğrencilerin Başvuruları Dikkate Alınmayacaktır.