Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ Kozadan Kelebeğe kulübünden Anlamlı Etkinlik

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulübü 24 Kasım öğretmenler gününde farkındalık oluşturarak gittikleri köy okulunda öğretmenler gününü kutlayarak öğrenciler ile birlikte oyunlar oynadılar.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulübü farklı günlerde farkındalıklar oluşturmaya devam ediyorlar. Yaklaşık 15 kulüp üyesi öğrenci ile birlikte kulüp başkanı Elif Kaya ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulüp akademik danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Aydoğdu Merkez köy okullarından birine uğrayarak öğretmenler günü münasebetiyle yanlarında götürdükleri pastayı keserek öğretmen ve öğrenciler ile paylaştıktan sonra minik öğrencilere de hediyeler dağıttıktan sonra oyunlar oynadılar..

Farklı etkinliklere imza atmaya devam edeceklerini belirten Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulübü başkanı Elif Kaya; “24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle bir köy okulumuzu ziyaret ederek öğretmenimizin öğretmenler gününü kutladık. Ardından minik öğrencilerimize hediyelerimizi vererek oyunlar oynadık” dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulüp akademik danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Aydoğdu ise; “Kulüp öğrencileri ve başkanı 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle yapmak istedikleri farkındalık ile ilgili bilgi verdiler. Bende çok iyi bir düşünce olduğunu ifade ederek böyle bir farkındalık oluşturduk. 3 Aralık Engelliler haftasında da farklı bir etkinlik düşünüyoruz. Bu etkinliğimize de herkesi bekliyoruz” dedi

Köy okulu öğretmeni ve öğrenciler yapılan sürpriz etkinlikten dolayı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulübü başkanı Elif Kaya ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulüp akademik danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Aydoğdu ile kulüp üyesi öğrencilere teşekkür ettiler.