Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEDES yılsonu kapanış programı düzenlendi

Erzincan il Müftülüğü ev sahipliğinde 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi' (ÇEDES) Yılsonu Kapanış Programı, büyük bir katılımla Pir-i Sami Hz. Türbe Camii'nde gerçekleştirildi.

Erzincan il Müftülüğü ev

Millî Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde öğrencilere yönelik “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum “projesi çerçevesinde millî eğitimin genel amaçları doğrultusunda, öğrencileri millî, ahlâki, insânî ve manevî değerleri benimseyen ve koruyan fertler olarak yetiştirilmesi öğrencilerin çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacı ile yıl boyunca yapılan etkinliklere gönüllü olarak katılan çeşitli okullarda öğrenim gören öğrencilerin yer aldığı kapanış programı düzenlendi.

Düzenlenen kapanış programına, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Müftüsü Muharrem Gül, Millî Eğitim Din Hizmetleri Şube Müdürü Fikret Ayaz, Gençlik Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Ertuğrul Köroğlu, eğitim yöneticileri ve öğretmenlerimiz katıldı.
 
Millî Eğitim Din Hizmetleri Şube Müdürü Fikret Ayaz programda yaptığı konuşmada Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan ve geçen yıl pilot uygulaması yapılan ‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum'(ÇEDES) projesinin bu yıl tüm kademedeki okullarda başarı ile uygulandığını özellikle 6 Şubat depremlerinden sonra “Eğitimde Tek Yürek” şiarı ile yaraların sarılması için kardeş okul uygulamaları, kermesler, etkinlikler yapıldığını belirterek desteklerinden dolayı proje paydaşı kurumlara, ve gönüllü olarak projeye destek olan gençlere teşekkürlerini iletti. 

Programın ilerleyen bölümlerinde kurulan aktivite istasyonlarında doyasıya eğlenen öğrenciler renkli görüntülere vesile oldu.