Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler Erzincan'da Emniyette

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Cumhuriyet Meydanında öğrenci ve vatandaşlara yönelik el ilanı ve broşür dağıttı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Erzincan Cumhuriyet Meydanında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube müdürlüğü tarafından açılan Stantta ekipler öğrenci ve vatandaşları hem bilgilendirdi hem de el broşürü dağıttılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube müdür vekili Baş komiser Büşra İnci Arslan, hem öğrencilerimiz hem de vatandaşlarımız bütün ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını da bizleri 7/24 arayabilirler” dedi.

Baş komiser Arslan açıklamasının devamında, Erzincan’a gelen öğrencilerimiz ilimizde yeni bir hayata başlayacaklar. Yeni bir çevre edinecekler. Bizler burada hem bilgilendirmelerde hem de Emniyet müdürlüğümüz tarafından hazırlanan el broşürlerini dağıtıyoruz. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaştıklarında acil destek hattımız 112 ve polis 24 WHATSAPP hattından bizlere en kısa zamanda ulaşabileceklerini gösteren el broşürlerini İl Emniyet Müdürümüz Kenan Kurt’un talimatları doğrultusunda dağıtıyoruz.

Arslan, öğrenci ve vatandaşlarımız tüm ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını bizlere 7/24 arayarak iletebilirler” dedi.

Üniversiteye hazırlandığını belirten Nisa Danışman, Polislik mesleğini çok sevdiğini ve polis olmak istediğini belirterek Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube müdürlüğüne bağlı polis ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube müdürlüğüne bağlı polis ekipler 10 gün süre ile Cumhuriyet Meydanında açmış oldukları stantta bilgilendirme ve el broşürlerini dağıtmayı sürdürecekler.