Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaza Yapan Sürücü Ağır Yaralandı

Aracın hâkimiyetini kaybederek oto yolu orta bölümde bulunan Refüjler üzerindeki aydınlatma direğine çarparak durabilen ve aracın içerisinde sıkışan sürücüyü itfaiye ve AFAD ekipleri kurtardı.

Aracın hâkimiyetini kaybederek oto

Öğlen saatlerinde yangın ihbar hattı 110 a gelen çağrıda Erzincan Sivas karayolu Gümüşhane kavşağı mevkisinde sıkışmalı trafik kazası olduğu bilgisi üzerine Erzincan İtfaiye müdürlüğü kurtarma aracı ve personelleri kısa sürede kaza bölgesine intikal ettiler.

Kısa sürede olay yerine ulaşan Erzincan Belediyesi kurtarma ekipleri yağmur nedeniyle kullandığı aracın hâkimiyetini kaybederek oto yolu orta bölümde bulunan Refüjler üzerindeki aydınlatma direklerinden birine çarparak durabilen 24 DE 884 plakalı aracında sıkışan sürücü Süleyman Keskin’e müdahalede bulunuldu.

Kaza mahallinde bulunan AFAD kurtarma ekibi ve İtfaiye müdürlüğü kurtarma personelleri kolektif bir şekilde çalışarak aracın ön taraftan aldığı darbe neticesinde bacaklarının sıkışmış olduğu tespit edilen sürücü Süleyman Keskin dikkatli bir şekilde kurtarıldı.

Kaza bölgesine intikal eden 112 Sağlık ekipleri tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sürücü Süleyman Keskin’in hayati tehlikesinin de bulunduğu öğrenildi.