Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza mahallinde Vali Ali Arslantaş, incelemelerde bulundu.

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde 5

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza mahallinde Vali Ali Arslantaş, incelemelerde bulundu.

Erzincan’ın Kemaliye ilçe girişindeki Şırzi Köprüsü girişinde sürücü Mehmet Dil’in kontrolünden çıkarak Fırat Nehrine uçan minibüste ölenlerin sayısı 5’e yükseldi

Kazadan 5 saat sonra dalgıçlar aracın altında sıkışan şoför Dil’in cesedine ulaştı. Dil’in cansız bedeni sudan çıkartılarak hastane morguna gönderildi. Şoför Mehmet Dil’in de cesedinin bulunmasıyla kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 5’e yükselirken, 3 yaralının ise hastanede tedavilerine devam ediliyor.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş olay yerine gitti. Kazanın meydana geldiği köprünün üzerinde ve çevresinde incelemelerde bulunan Vali Arslantaş, kayıp sürücü Mehmet Dil’in bulunması için yürütülen çalışmaları da takip etti. Yetkililerden bilgi alan Vali Arslantaş, çalışmaları izlerken şoför Dil’in de cesedine ulaşıldı.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın yapmış olduğu incelemede kendilerine Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Kemaliye Kaymakamı Murat Atıcı, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman, Erzincan Afet ve Acil Durum Müdürü Kadir Çelik ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci eşlik etti.