Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'da Çaldı, Sivas'ta Yakalandı

Erzincan'ın Refahiye İlçesine bağlı Kayı Köyünde 18 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen büyükbaş hayvan hırsızlığı olayının failleri, jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında Sivas'ta yakalandı.

Erzincan'ın Refahiye İlçesine bağlı

Erzincan Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “18 Ocak 2020 günü Erzincan İli Refahiye İlçesi Kayı Köyünde meydana gelen Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı olayının faillerinin yakalanması amacıyla Erzincan İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel çalışma grubu tarafından yapılan araştırma neticesinde; Olayın şüphelileri olan S.Y., H.Y., G.D. ve Y.Y. isimli şahıslar Sivas ilinde yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmiştir” denildi.

Açıklamada, S.Y. ve H.Y. isimli şahıslar tutuklanarak Cezaevine gönderilmiş, G.D. ve Y.Y. isimli şahıslar ise serbest bırakıldığı belirtildi.

Erzincan Valiliği, Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması amacıyla ilimizde Asayiş olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülecektir” denildi.