Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Köy Karantina Altına Alındı

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararı ile Kemah ilçesine bağlı Muratboynu, Eskibağlar ve Gediktepe Köylerinin korona virüsü tedbirleri kapsamında karantina altına alındığı belirtildi.

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada,

Erzincan’da korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınacak önlemler ile ilgili Erzincan Valisi Ali Arslantaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında Erzincan Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Erzincan İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 26. Maddesine istinaden Erzincan Valisi Ali Arslantaşın başkanlığında 30 Mart 2020 tarihinde Erzincan’da, korona virüs (Covid-19) salgınına karşı alınacak önlemler ile ilgili gündemi görüşmek üzere toplanmıştır.

   

Bu kapsamda yapılan toplantıda korona virüsle mücadele kapsamında bugüne kadar alınan kararlara ek olarak, ilimiz Kemah ilçesi Muratboynu, Eskibağlar ve Gediktepe köylerimizin 30 Mart 2020 tarihi Saat: 13.00 itibariyle ikinci bir emre kadar karantina altına alınmasına karar verilmiştir.” ifadelerine yer verdi.