Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

132 Kaza Meydana Geldi

Erzincan’da 2019 yılı içerisinde motosiklet, motorlu bisiklet, elektrikli bisiklet türünde 132 kaza meydana geldi. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik tescil ve denetleme ekipleri iki tekerlekli kazaları aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Erzincan’da 2019 yılı içerisinde

Yaz ayları ve havaların ısınması ile birlikte Erzincan Trafiğinde motosiklet, motorlu bisiklet elektrikli bisikletlerin artması ile birlikte kaza oranları da yaşanıyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik tescil ve denetleme ekipleri tarafından denetimler arttırılarak kazalarda minimum orana indirmek hedefleniyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü komiser yardımcısı İbrahim Poyraz, konu hakkında şunları kaydetti ; “ Yıl içinde motosiklet türü araçların 2019 yılı içinde yaramalı kazamız 132 kaza meydana gelmiş. Bu kazalardan 45 tanesi motosiklet, motosiklet, motorlu bisiklet, elektrikli bisiklet türü araçların katılmış olduğu araçlar. Oransal olarak da toplam kazaların yaklaşık yüzde 34 motosiklet sürücü iki tekerlekli araçların katılmış olduğu kazalar buda çok ciddi bir rakam. Bu oranı azaltmak için hep birlikte çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik tescil ve denetleme ekipleri her gün özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde denetimlerin aralıksız yaparak, Erzincan genelinde işlek caddelerde yapılan uygulamalarda motosiklet, motorlu bisiklet elektrikli bisiklet kazaları en az seviyelere inmesini amaçlıyor.